Składniki
http://gotowanie.onet.pl/0" height="10">
•http://gotowanie.onet.pl/0" width="4">Parówka (oczywiście może być więcej zależy na ile masz ochotę)http://gotowanie.onet.pl/0" height="2">•http://gotowanie.onet.pl/0" width="4">parę plasterków sera(np.morski)http://gotowanie.onet.pl/0" height="2">•http://gotowanie.onet.pl/0" width="4">ketchup ( do smaku)http://gotowanie.onet.pl/0" height="2">•http://gotowanie.onet.pl/0" width="4">olej (do smażenia parówki)http://gotowanie.onet.pl/0" height="2"> http://gotowanie.onet.pl/0" height="2"> http://gotowanie.onet.pl/0" height="2">http://gotowanie.onet.pl/0" height="25">
Etapy przygotowania
http://gotowanie.onet.pl/0" height="10">
1.http://gotowanie.onet.pl/0" width="6">parówkę kroimy wzdłóż ale pamiętajmy aby była ona przekrojona tylko po jednej stronie (np.tak jak bułka do hot doga przekrojona wzdłóz po jednej str.)2.rozkładamy ją i układamy plasterki sera3.kładziemy parówkę na patelnie z już rozgrzanym tłuszczem(oleju nie lejemy dużo wystarczy odrobina) pamiętaj aby nie smażyć na dużym ogniu!ponieważ ser się za szybko roztopi i parówka się przypali4.czekamy aż ser się rozpuści na paróweczce i potem już mozemy się tylko delektować przepysznym smakiem i aromatem=) polecam do smaku ketchup=) Smacznego!http://gotowanie.onet.pl/0" height="20">
Składniki
height="10">
width="4">parę plasterków Pokaż całość